България участва на престижна туристическа борса в Париж

България се представя на международното туристическо изложение „International FrenchTravel Market Top Resa 2015“ (IFTM) с информационен щанд от 60 квадратни метра, съобщиха от Министерството на туризма за bg-turist.com

Това е 11-ото участие на страната ни в борсата, която се провежда от 29 септември до 2 октомври в Париж.

Освен промоционални материали за културен, еко, религиозен, зимен и летен туризъм, както и имиджова реклама за страната, щандът ни предлага анимация и ежедневни дегустации на български вина.

Сред участниците тази година са общините Несебър, Бяла и Долни Чифлик. Другите изложители на щанда ни са община Вършец, както и представители на туроператорски компании и хотелиери.

Борсата „Top Resa“ е едно от най-значимите събития за туристическия бранш във френската столица и е сред най-големите изложения за професионалисти в Европа. Темата на 37-ото издание на IFTM е приложението на иновациите и новите бизнес подходи в туризма. Участниците тази година са над 1500, а събитията в съпътстващата програма са повече от 40 – конференции, кръгли маси, работилници и обучителни сесии. През миналата година експозицията е била разгледана от над 30 хиляди посетители.

Check Also

Банята на хотела също е важна… (снимки)

Повечето туристи са на мнение, че банята на хотела трябва да е чиста, и ако …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.