Breaking News

Виртуална реалност за пътуващите под Ламанша (видео)

Видеа с обучения и виртуална реалност ползват пътниците на влака под Ламанша от петък. Туристите в Евростар вече няма да скучаят, защото ще имат шанса да се потопят във вълшебна виртуална реалност, която им разкрива тайните на морското дъно, докато пътуват.

Системата носи името Eurostar Odyssey и е съвместима със смартфона на всеки пътник. Благодарение на специални очила и слушалки, той ще се пренесе без проблем в морските дълбини. Екстрата може да се ползва от всички пътници през летния сезон, по линиите между Лондон и Париж, Лил, Брюксел, Лион.

Пасажерите ще научат повече за морските създания, потънали съкровища, пирати, русалки и мистериозни морски пейзажи. При включване в системата, за броени минути влакът се превръща в превозно средство с прозрачен таван, от който виждате морските красоти. Водачи в пътешествията са Роуз и Беноа.

Във виртуалното забавление има и игрови елемент, с чиято помощ по-лесно да запомняте интересните факти.

Пътниците често искат да разберат повече за морските видове, докато пътуват с влака под Ламанша, радвам се, че сега ще можем да им осигурим това 3D изживяване, казва пред Дейли мейл Ник Меркър от Евростар.

Check Also

Ще пробваш ли? Подвижен хотел на два етажа…

Туристите, които обичат движението със сигурност ще се възползват от офертата на семейство сърфисти. Те …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *