Виртуална реалност за пътуващите под Ламанша (видео)

Видеа с обучения и виртуална реалност ползват пътниците на влака под Ламанша от петък. Туристите в Евростар вече няма да скучаят, защото ще имат шанса да се потопят във вълшебна виртуална реалност, която им разкрива тайните на морското дъно, докато пътуват.

Системата носи името Eurostar Odyssey и е съвместима със смартфона на всеки пътник. Благодарение на специални очила и слушалки, той ще се пренесе без проблем в морските дълбини. Екстрата може да се ползва от всички пътници през летния сезон, по линиите между Лондон и Париж, Лил, Брюксел, Лион.

Пасажерите ще научат повече за морските създания, потънали съкровища, пирати, русалки и мистериозни морски пейзажи. При включване в системата, за броени минути влакът се превръща в превозно средство с прозрачен таван, от който виждате морските красоти. Водачи в пътешествията са Роуз и Беноа.

Във виртуалното забавление има и игрови елемент, с чиято помощ по-лесно да запомняте интересните факти.

Пътниците често искат да разберат повече за морските видове, докато пътуват с влака под Ламанша, радвам се, че сега ще можем да им осигурим това 3D изживяване, казва пред Дейли мейл Ник Меркър от Евростар.

Check Also

Правят СПА маршрути за туристите в България

Балнео и СПА маршрути ще бъдат направени за туристите в България.Те ще популяризират възможностите на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *