В този самолет сядаш на…трон

Край на тесните пространства край седалките в самолета! Болките в краката ще останат в миналото, а комфортът ще бъде на високо ниво.

От Луфтханза обявиха плановете си в бизнес класата на Боинг 777-9 да разположат седалки, които ще имат опцията да се разпъват като удобно легло и така да осигурят за краката дължина от 2 метра и 20 сантиметра.

Конструкцията позволява рамената и гърбът да се чувстват в покой, така че пътниците да имат възможност да поспят пълноценно по време на полет. При желание може да си поръчате пуловер, нещо което е възможно само за първа класа, казват от компанията. Планира се осигуряване и на одеяла.

На практика „седалка“ не е подходяща дума за нововъведението, защото реално ще се обособят пространства за всеки от пасажерите. Те ще се настаняват на удобен трон, а край себе си ще имат достатъчно място, за да вършат важни бизнес дела или просто да си почиват.

Местата ще имат такова разположение, че всеки от пътниците да има достъп до пътеката, без да се налага да минава натясно покрай някой друг, за да няма обезпокоени.

Луфтхазна ще осигури удобните места от 2020 година.

Check Also

Банята на хотела също е важна… (снимки)

Повечето туристи са на мнение, че банята на хотела трябва да е чиста, и ако …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.