Гигантска мокра кърпа за къпане в планината…

Едва ли къмпингарите са чак такива маниаци на тема чистота, когато се отдават на туризъм сред природата, но все пак…ако край вас няма вода, но искате да бъде идеално почистен и да ухаете приятно, може да си „вземете душ“ с тази мокра кърпа.

Попаднала в медийна класация за странно изобретение, мократа кърпа на Epic Wipes наистина впечатлява. Какво представлява ли? Гигантска мокра кърпа, с която буквално може да се изкъпете.

„Кърпичката“, която иначе е пакетирана в кокетна опаковка е 16 пъти по-голяма от стандартна мокра кърпа. Изобретението е дело на лекарят и бивш военен Aeneas Janze.

Хубавото на кърпата е, че след като се почистите, няма да замърсите околната среда, защото е биоразградима. В кърпата няма парабени и токсични вещества, а освен това е антибактериална. В част от натуралните съставки се съдържа и бамбук, признават производителите.

Мократа кърпа може да се използва освен от байкъри, планинари, къмпингари, сърфисти, закъсали по голяма нужда сред природата…става също и за почистване на пода, пише в сайта на Epic Wipes.

Check Also

Банята на хотела също е важна… (снимки)

Повечето туристи са на мнение, че банята на хотела трябва да е чиста, и ако …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.