Breaking News

Да си паркираш колата в караваната…

Туристите, които имат излишни пари знаят как да ги похарчат. Представете си луксозна каравана с размерите на автобус, в която има всякакви възможни удобства. А на всичкото отгоре може да вземете и любимата си кола…просто я паркирате вътре!

Става въпрос за новото VARIO, дело на Мерцедес. Отвън луксозният дом изглежда, като обикновен камион, но това е само докато не отворите вратите.

Машината, която в момента се продава за около 2 милиона лева предлага на собствениците си луксозна кухня, удобна дневна, баня и тоалет, както и спалня с гледка към нощното небе. Удобното двойно легло там е гаранция за романтична нощувка, а ако ви стане прекалено топло ще си пуснете климатика.

Кабината на шофьора също не е пожалена от лукса и удобствата. Реално там могат да спят шестима души, на които няма да им е никак тясно, защото седалките стават легла и то от меките.

В малкото VARIO може да паркирате Смарт, но от компанията са категорични, че в големите модели има място за Мини Купър, Порше 911 или Мерцедес Sl.

Сега остава да си изберете подходящия къмпинг…

Check Also

Хотел в стая за пазачи…

Определено по света има много странни хотели. Nieuwe Amstelbrug се намира в Амстердам и посреща …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.