Breaking News

Да си паркираш колата в караваната…

Туристите, които имат излишни пари знаят как да ги похарчат. Представете си луксозна каравана с размерите на автобус, в която има всякакви възможни удобства. А на всичкото отгоре може да вземете и любимата си кола…просто я паркирате вътре!

Става въпрос за новото VARIO, дело на Мерцедес. Отвън луксозният дом изглежда, като обикновен камион, но това е само докато не отворите вратите.

Машината, която в момента се продава за около 2 милиона лева предлага на собствениците си луксозна кухня, удобна дневна, баня и тоалет, както и спалня с гледка към нощното небе. Удобното двойно легло там е гаранция за романтична нощувка, а ако ви стане прекалено топло ще си пуснете климатика.

Кабината на шофьора също не е пожалена от лукса и удобствата. Реално там могат да спят шестима души, на които няма да им е никак тясно, защото седалките стават легла и то от меките.

В малкото VARIO може да паркирате Смарт, но от компанията са категорични, че в големите модели има място за Мини Купър, Порше 911 или Мерцедес Sl.

Сега остава да си изберете подходящия къмпинг…

Check Also

Парижки музей посрещна нудисти…

Нудисти получиха подарък от парижки музей. На 5 май Palais de Tokyo посрещна голи гости. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *