Breaking News
В такъв басейн ще се плацикат ВИП гостите на летището в Пунта Кана. Изображение: Courtesy of Punta Cana International Airport

Да си чакаш самолета в басейна

Чакането на полета вече няма да е свързано с неприятни емоции. През декември 2017 година ще отвори врати VIP салонът на летището Пунта Кана в Доминиканската република.

Предвижда се там да има открит басейн с гледка към мястото, където самолетите рулират, и пистите. Край басейна ще бъдат разположени удобни шезлонги, чадъри, както и ниска растителност, за да не се чувстват туристите съвсем като изхвърлени на пистата.

С това разположение със сигурност няма да изтървете полета си, и дори може да следите какво се случва докато плувате, казват шегаджии.

От управата на аеропорта открекнаха леко завесите какво ще предлагат във VIP салона си. Той ще е издържан в светли цветове. Вътре ще има удобни мебели, а прозорците ще са панорамни и ще разкриват гледка към басейна и пистите на летището.

Дизайнът е дело на доминикантският архитект Антонио Имберт. ВИП-ът ще посреща, както богати пасажери, така и тези, закупили си дневни карти за посещение там.

Летището Пунта Кана може да се похвали, че е ползвано от звезди като Джей Зи, Дженифър Лопез, Бионсе.

Check Also

Хотел в стая за пазачи…

Определено по света има много странни хотели. Nieuwe Amstelbrug се намира в Амстердам и посреща …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.