Дядо Коледа, факелно шоу и нощно каране за началото на сезона в Боровец

Дядо Коледа, факелно шествие, нощно каране и много изненади очакват туристите за откриването на сезона в курорта Боровец.

Официалният старт ще бъде даден в събота от 8.30 ч. Тогава се открива и ски зоната с празник на долната станция на „Ястребец експрес“. Там ще се появи легендарният български шампион Петър Попангелов. Момичета в народни носии ще полеят с вода за успех.

Учителите от ски училище „Бороспорт“ ще дават безплатни уроци на начинаещи от 10:00 до 14:00 ч., след предварително записване, което започва в офиса на ски училището от 8:00 ч.

След това купонът се мести пред хотел „Рила“, където Дядо Коледа ще раздава подаръци на всички деца от Самоков, които тренират зимни спортове. Предвидено е хапване на празнична торта.

Шоуто продължава с импровизирани състезания в Сноу парк Бороспорт и на плаца на „Мартинови бараки“. Арбитър на най-малките състезатели ще бъде Петър Попангелов. Той ще им даде съвети как да карат по шампионски.

Кулминацията на празниците ще бъде традиционното факелно шоу на всички ски инструктори в курорта, което започва в 17:45 ч. на писта „Мартинови бараки“.

Купонът ще приключи с празнична заря пред хотел „Рила“ и нощно каране.

Check Also

Най-странните басейни по света

Като турист може да видите странни работи по време на почивката си. Оказва се, че …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.