Екстремни атракции за лятото

Ако сте от туристите, които обичат да посещават увеселителни паркове, то следващите предложение са за вас. Това лято някои от най-интересните паркове разкриват нови атракции за посетители.

Във вулкана

В The Krakatau Aqua Coaster at Volcano Bay, Universal Orlando, ще имате шанса да разберете какво е да се намираш на метри от вулкан.

volkЧетириместното кану минава смело край мъгли, бълбукаща лава и други екстремни пейзажи. Очакват ви изненадващи приключения, докато не се окаже, че лодката ви е на ръба на водопад…

Няма да се изгорите от вулкана, но ще бъде намокрени!

Да полетим над Европа

Вероятно поне веднъж в живота си сте искали да летите като птица? Това може да се уреди в Europa Parк – Германия. Когато влезете в новия Voletarium, вие наистина разбирате какво е да летиш…дори и без крила.

vro

Носите се в почти реална обстановка из въздуха. А най-хубавото е, че летите над 15 европейски забележителности, изработени на ниво. Прятен полет!

Нагоре с Ферари

Какво ли е да караш болид на Ферари от Формула 1? А какво ли е да го караш вертикално? На тези два интересни въпроса ще си отговорят туристите в Испания, които посетят новата атракция в парка Ferrari World.

ferr

Ферарито тук развива 125 мили в час и само за пет секунди ви изхвърля в небето. Добре е да нямате страх от височини и високи скорости…

Check Also

Курорт предлага разходка с…подводница

Парашут, скутер, банан, тези забавления може да са втръснали на много туристи по морето. Скъп …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.