Забавление с багери…

Туристите, които са фенове на машините или искат да изпитат нещо различно, със сигурност трябва да посетят увеселителните паркове, посветени на багерите!

Намират се в различни части на Великобритания, като Кент, Девън, Дурам, Йорк. Обединени под името Diggerland те предлагат на своите гости удоволствия, изцяло посветени на тежките строителни машини.

Тук има състезания с мини багери, по подобие на картинга. Може да се възползвате и от романтична семейна разходка с мини трактор, или да се повозите на влачкета, теглени от багер. Туристите че сто се качват на специалните въртележки, инспирирани от строителни машини или се люлеят на различни височини, използвайки силата на истински багери.

Особено кално и адреналиново е изживяването, да се возите в гребло на багер, на сантиметри от разкопана строителна площадка…

Ако обичате да се ровите в пясъка, може да се впуснете в състезание с багери за намиране на съкровище. Забавно е!

Едно от най-интересните предизвикателства е за татковци и момчета. Качвате се в стандартен багер и трябва да изкопаете реална дупка.

Ако съвсем случайно ви писне от багерите, може да усетите какво е да се возиш в истински полицейски джип, защото тук се организират и такива турове…из прашните алеи на парка.

Доскоро в Diggerlandе е имало място и за къмпингуване, но тази година тази услуга не се предлага. От управата на парка обещават да я възобновят през 2018 година.

Така че, ако сте мъже и обичате машините, отидете да се заблавлявате с багери, докато съпругата обикаля по моловете.

Check Also

Най-странните басейни по света

Като турист може да видите странни работи по време на почивката си. Оказва се, че …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.