Breaking News

Интересни СПА терапии по света

В желанието си да привличат повече туристи СПА центрове предлагат все по-странни терапии на своите гости.

Нека да поспим

Сънят е от ключово значение за здравето на организма. Ето защо той е включен, като част от СПА терапиите на Swissotel в Берлин и Four Seasons Landaa Giraavaru на Малдивите.

В германската столица гостите получават светлинна и арома терапия, както и възглавница, която издава хармонични мелодии. Всичко това е направено с цел да успеете да се унесете в сладка дрямка по време на процедурата.

spaaaaa

За гостите на хотела е предвидена специална зала за отдих, в която могат да поспят и през нощта, докато ги третират с приятни аромати.

На Малдивите изживяването е още по-романтично, защото там извършват с вас 2.5 часов ритуал, който да ви отърве от стреса. Намирате се в релаксиращо помещение в джунглата, в което ви правят масаж, а вие се чувствате свързани с природата. Част от предложението е да се потопите във вана с хималайска сол и други минерали, жасмин и аромати, а след това да преспите през нощта на хамак, който се полюшва от хладния ветрец.

Шшшшт! Тук е Царството на тишината

Всеизвестно е, че тишината лекува стреса и успокоява напрегнатите натури. На това залага и Shreyas Silent Retreat в Индия. СПА центърът предлага на туристите пълна тишина!

Наоколо няма излишни шумове.
Наоколо няма излишни шумове.

Прекарвате дните си в медитация и йога, а освен това се наслаждавате на терапии от остров Бали, Швеция, Тайланд. Има също ароматерапия и масажи Abhyanga.

Идеално е за тихи разходки и съзерцаване.
Идеално е за тихи разходки и съзерцаване.

Тези от вас, които не могат да издържат на пълната тишина, имат шанса да се отдадат на разходки сред природата, плуване, фитнес, джакузи и филмови програми.

Вибрации

Тишината лекува, но и вибрациите не остават по-назад. Serenity Spa at Seaham Hall край английския Нюкясъл, предлага на своите гости масаж, който са практикували преди векове изморени след работния ден фермери в Тайланд.

tera

Терапията се осъществява с дървено чучкче от дървото Tamarind. С леки почуквания и вибрации се разтоварват различни болки от тялото ви, подобрява се кръвообращението, премахват се енергийните блокажи и разбира се намалява напраежението в тялото.

Check Also

Хотел в стая за пазачи…

Определено по света има много странни хотели. Nieuwe Amstelbrug се намира в Амстердам и посреща …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.