Така ще изглеждат луксозните места.

Какво ще кажеш за малко апартаментче в самолета?

Борбата между авиокомпаниите за привличане на пътници се отразява положително на пасажерите, които съвсем скоро ще имат възможност да летят в мини апартаменти!

По време на Dubai Air Show от Emirates обявиха, че планират в първа класа на всеки свой Боинг 777 да организират лични пространства за пътниците, така че те да се чувстват като в апартамент.

В специално изградената първа класа ще има място само за 6 души, които ще могат да се ширят на воля и да не усетят кога е минал полетът. От авиокомпанията обещават всеки един от ВИП пътниците да има достъп до някой от люковете, така че ако реши да гледа навън. Освен това от Emirates ще осигурят бинокли, с които да проучват пейзажа отдолу.

Този, който се падне в средния апартамент ще разполага с виртуални прозорци, които ще показват в реално време какво се случва извън самолета.

Пътниците сами ще се затварят в личното си пространство, като за целта са предвидени плъзгащи се елементи, които да служат за врата и стени на апартаментчето. Седалките ще бъдат изключително удобни и луксозни с технологията „Нулева гравитация“, взаимствана от НАСА.

Туристите ще използват специална видео връзка, за да си поръчат храна или напитки на персонала. От своя страна стюрдесите няма да влизат в личното пространство на пажасаре, а ще му доставят пожеланото през специален люк.

Пътниците на първа класа ще имат право и на 70 килограма чекиран багаж…

Check Also

Най-странните басейни по света

Като турист може да видите странни работи по време на почивката си. Оказва се, че …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.