Кога е най-добре да посетим Бали

Тропическото бижу Бали привлича милиони туристи почти по всяко време на годината. Има обаче периоди, когато е най-доброто време да отидем до екзотичната дестинация.

Ако искате да се насладите в пълна степен на Бали е добре да планиране почивката си там между май и октомври. Тогава там е сухият сезон, липсват дъждове, температурите са между 23 и 31 градуса. Денем е предимно слънчево, а условията са идеални за плаж, гмуркане, сърф и други удоволствия, съветват гидовете.

От ноември до април пък е дъждовният сезон в Бали, когато се изсипват големи количества дъжд. Въпреки това температурите са межжу 26 и 35 градуса. Вали по няколко часа на ден. И въпреки, че най-натоварено на острова обикнове е през юли, август и септември, то за коледните празници също се събират много туристи.

Ако обичате тишината, спокойствието, а освен това си правите сметката за по-ниски цени, то определено трябва да посетите Бали извън активния сезон. Опитнити сърфисти предпочитат времето от ноември до април, когато източното крайбрежие на Бали осигурява гигантски вълни.

Check Also

Да композираш песен за любимия човек в…хотела

Ако празнувате Свети Валентин и сте на почивка в Австрия, ще имате уникалния шанс да …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *