Breaking News

Кои хотели имат най-оригинални табели „Не ме безпокой“

За много туристи табелата „Do not disturb“ или „Не ме безпокой“, окачена на хотелската врата, е важно условие, за да изкарат приятна почивка, без да бъдат обезпокоявани.

Някои хотели обаче са решили да разнообразят скучния призив, като добавят различни елементи. Вижте едни от най-интересните хрумки на успешните хотели:

Coworth Park

На една от табелите в английския хотел пише, че обитателят в момента брои овце, което е ясен знак, че се опитва да заспи и не е подходящо някой да хлопа.

engl

Ако гостът е излязъл от стаята, той има възможност да сложи табелката „Излетях от гнездото. Моля, разкрасете стаята ми“. Види ли това камериерката може да влезе на спокойствие и да чисти, без да си навлече гнева на обитателя.

The Inn At Little Washington

18-те стаи в този тих американски хотел са допълнително подсигурени срещу шум. Вместо табела „Do not disturb“ има симпатична плюшена композиция от бяла овчица с надпис „Шшт…броя овце“.

amer

Това би трябвало да напомни на всеки желаещ да влезе, най-вече от персонала, че не е добре да чука или издава звуци, които биха събудили клиента.

Doowntown Grand

Собствениците на този хотел в Лас Вегас, са направили така, че дори и да не си помисляш да почукаш.

vegas

Видиш ли надпис на някоя от вратите „Моля не ме безпокой. Движи се“, означава, че не е добре да се задържиш дори и пред чуждата врата.

Sanctuary

В този хотел на Ню Йорк табелите са изработени така, че да подскажат на евентуалния нарушител на спокойствието какво би могъл да очаква, ако реши да отвори вратата.

new

Очевидно двойката вътре се е отдала на романтични преживявания, а не толкова на съновни.

Stanford Court

В околностите на Силиконовата долина трябва да бъдеш иновативен. Тук нещата са прости и ясни.

silk

Има си табела „Втурвай се“, която за всеки случай е подсигурена с On, а ако присъствието ви е нежелано на вратата ще бъде окачена „Затишие“ с допълнение Off.

 

Check Also

Мечтано място за почивка на летището…

Ако ви е писнало от тълпите и шума по летищата, то със сигурност идва решението …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.