Breaking News

Коя ще бъде топ дестинацията за туристите през 2017 година

Ако все още не сте решили коя държава да посетите за почивката си през 2017 година, може да спрете да се безпокоите. Туристическата компания Lonely Planet представи списък с топ дестинациите за туристи през следващата година.

Канада заема първото място в класацията за държава, която трябва да посетим. Втората позиция е за Колумбия, а третото място е в Европа – Финландия. Списъкът се допълва от Доминиканската република, Непал, Бермуда, Монголия, Оман, Мианмар, и на последното място е Етиопия.

Тези от туристите, които желаят да обикалят градски улици, да пазаруват и да се наслаждават на спокоен воаяж, може да се насочат към класацията на градовете. Първото място тук е за Бордо във Франция, следван от Кейп Таун в Южна Африка и Лос Анджелис. Класацията се допълва от Мерида в Мексико, и добре познатият за нашенци Охрид. Следват Пистоя в Италия, Сеул, Лисабон, Москва и американският Портланд.

Критериите, по които редакторите и експертите на Lonely Planet изготвят класацията, са най-разнообразни. Те варират от това, че в дадената дестинация може да се случи интересно събитие догодина, или например е въведена нова услуга за пътници и туристи.

Check Also

Хотел в стая за пазачи…

Определено по света има много странни хотели. Nieuwe Amstelbrug се намира в Амстердам и посреща …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.