Breaking News

Купи си остров – бъди турист цял живот!

Няма по-подходящо време от сегашното за закупуване на остров. Това са съобщили икономисти пред ВВС.

Ако се замисли човек, наистина един красив остров може да бъде идеално начало за стартиране на туристически бизнес или просто да си останете да живеете там и да бъдете всеки ден туристи.

Модата да си купиш остров се разсраства в световен мащаб. И не е необходимо да си милионер.

Цените започват от 80 000 долара и могат да достигнат 600 милиона долара, съобщава британската обществена медиа.

За някои хора притежанието на остров е въпрос на престиж, но други го използват, за да построят там бутиков курорт, който после ще им върне инвестицията многократно, категорични са експертите.

В интернет изобилства от сайтове, които продават острови. Ако сте начинаещ, трябва да знаете, че в Азия са най-скъпите, не се хвърляйте първо там. Статистиката показва, че за момента най-разумните цени на острови са в Карибския басейн, като района на Белиз например.

Сериозните продавачи дават 100 % собственост върху острова. Ако искате да спестите някой лев, може да наемете остров. Има и такива, за които ви дават право да сте собственици от 30 до 99 години. Така, ако на наследникът ви му писне да си има земя в Карибите, той може да се откаже.

Разбира се, винаги може да се огледате за съседна и изпаднала в криза Гърция. Все ще се намери някой остров за Вашия джоб там ;)

Check Also

Може да наемеш яхтата на Грейс Кели

Има една яхта, която не е като всички останали. Става въпрос за луксозния плавателен съд, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.