Тук няма да се притеснявате как изглеждате по бански.

Курорт за хора с наднормено тегло…

Мнозина от хората с наднормено тегло се притесняват да се съблекат на плажа, да се отпуснат, да се наслаждават на природата, защото се опасяват, че не изглеждат добре и някой може да им се подиграва.

Има един курорт, който е направен специално за туристи с наднормено тегло. И не е забутан, нито пък се чуствате като затворници. Намира се на остров Eleuthera, част от Бахамите.

Входовете на вратите са разширени, за да се минава свободно, шезлонгите с красива гледка са способни да издържат дори тегло от 250 килограма, а леглата в хотелската част са широки, удобни и подсилени със стоманени пръти.

Основателят на курорта нарича мястото „безопасен рай“, в който може да се разхождате свободно навсякъде, да носите спокойно банския костюм, без да бъдете съдени за начина, по който изглеждате.

Кинг, който е кръстил курорта си The Resort се вдъхновил да го направи, след като станал свидетел на неприятна случка преди години в Гранада. Туристка с огромно тегло седнала не шезлонг, за да се забавлява като останалите, но от управата на хотела после я глобили 150 долара за увреждане на чужда собственост.

Идиличнят остров за пухкави хора се намира на около 80 километра от столицата на Бахамите – Насау. Курортът отваря врати преди 2 години, и днес пледлага на своите пълни гости 24 стаи и над 5 мили частен плаж, на който да почиват спокойно и без задръжки.

Тук туристите имат възможност да похапнат по три пъти на ден, на шведска маса, която съдържа морски дарове от Карибите, както и американски блюда. Шестдневния престой в райоското кътче започва от малко над 16 000 долара, като в цената влиза и похапването.

Check Also

Най-странните басейни по света

Като турист може да видите странни работи по време на почивката си. Оказва се, че …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.