Breaking News

Луксозен дом на четири колела

Ако обичате къмпингуването, но в същото време сте и от туристите, които понякога се глезят в лукс, би трябвало да ви впечатлят параметрите на Morelo Empire Liner.

С размерите си на автобус, но в същото време поставен в класа на караваните, този „лайнер“ се очаква да се превърне в едно от най-удобните, но и скъпи превозни средства в света. Morelo Empire Liner ще бъде официално представен по време на Motorhome & Caravan Show в Бирмингам тази седмица.

kuh

Возилото предлага огромна и добре обзаведена кухня, в която може да се вихри дори и шеф готвач, без да му липсва почти нищо. Спалнята, освен голямо и удобно легло, има като екстра панорамен покрив, от който може да наблюдавате красивото вечерно небе, докато сте спрели на красиво място сред природата.

spa22

В цялата каравана има подово отопление, за да ви комфортно дори и през зимата. Разбира се, помислено е за хигиената – може да си вземате души почти по всяко време.

Двигателят на „хотела“ е 300 конски сили, 7.7-литров, което ви гарантира, че ще стигнете навреме до почивката си, а по пътя със сигурност ще сте едни от най-бързите. Цената на Morelo Empire Liner е…дръжте се…378 000 паунда!

Check Also

Хотел в стая за пазачи…

Определено по света има много странни хотели. Nieuwe Amstelbrug се намира в Амстердам и посреща …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.