Breaking News

Луксозен дом на четири колела

Ако обичате къмпингуването, но в същото време сте и от туристите, които понякога се глезят в лукс, би трябвало да ви впечатлят параметрите на Morelo Empire Liner.

С размерите си на автобус, но в същото време поставен в класа на караваните, този „лайнер“ се очаква да се превърне в едно от най-удобните, но и скъпи превозни средства в света. Morelo Empire Liner ще бъде официално представен по време на Motorhome & Caravan Show в Бирмингам тази седмица.

kuh

Возилото предлага огромна и добре обзаведена кухня, в която може да се вихри дори и шеф готвач, без да му липсва почти нищо. Спалнята, освен голямо и удобно легло, има като екстра панорамен покрив, от който може да наблюдавате красивото вечерно небе, докато сте спрели на красиво място сред природата.

spa22

В цялата каравана има подово отопление, за да ви комфортно дори и през зимата. Разбира се, помислено е за хигиената – може да си вземате души почти по всяко време.

Двигателят на „хотела“ е 300 конски сили, 7.7-литров, което ви гарантира, че ще стигнете навреме до почивката си, а по пътя със сигурност ще сте едни от най-бързите. Цената на Morelo Empire Liner е…дръжте се…378 000 паунда!

Check Also

Ще пробваш ли? Подвижен хотел на два етажа…

Туристите, които обичат движението със сигурност ще се възползват от офертата на семейство сърфисти. Те …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *