Луксозен курорт на брега на Замбези

Не си мислете, че Африка е място само за диви изживявания, сафари и спане в спартански услоия в някоя палатка. Има едно местенце, което осигурява на туристите освен приятен досег с природата, така също и луксозни условия за почивка.

Става дума за Matetsi River Lodge в Зимбабве. Намира се буквално на брега на река Замбези. На 40 километра оттук е прочутият водопад Виктория, който попада в почти всички класации за най-красивите водопади по света.

eh

Гостите имат лесен достъп, както до едни от най-прекрасните гледки на планетата, така и до изпълнени с адреналин приключения. Деветте апартамента са изработени от щадящи природата материали, но това не им пречи да предлагат невероятен лукс – Широки, добре осветени и с невероятна подредба.

eh3

Жилищата са създадени специално, за да може да се насладите на невероятната природа наоколо. Гостите се хранят на открито, а специално подготвени готвачи готвят гурме ястия. Туристите тук се наслаждават още на СПА център, фитнес, обширна изба с невероятно ароматни вина.

eh2

И ако престоят в басейна с коктейл в ръка, докато наблюдавате красотите край реката, не ви е достатъчен, може да се отдадете на други забавления – разходка до водопада Виктория, рафтинг, тур с корабче по Замбези…

Нощувката за турист в Matetsi River Lodge е малко над 990 долара.

Check Also

48 000 долара за нощувка…в апартамента на принцесата на Монако

Ако имате 48 000 долара навярно ще си купите апартамент. Е, някои пък може да …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *