Луксозен курорт на брега на Замбези

Не си мислете, че Африка е място само за диви изживявания, сафари и спане в спартански услоия в някоя палатка. Има едно местенце, което осигурява на туристите освен приятен досег с природата, така също и луксозни условия за почивка.

Става дума за Matetsi River Lodge в Зимбабве. Намира се буквално на брега на река Замбези. На 40 километра оттук е прочутият водопад Виктория, който попада в почти всички класации за най-красивите водопади по света.

eh

Гостите имат лесен достъп, както до едни от най-прекрасните гледки на планетата, така и до изпълнени с адреналин приключения. Деветте апартамента са изработени от щадящи природата материали, но това не им пречи да предлагат невероятен лукс – Широки, добре осветени и с невероятна подредба.

eh3

Жилищата са създадени специално, за да може да се насладите на невероятната природа наоколо. Гостите се хранят на открито, а специално подготвени готвачи готвят гурме ястия. Туристите тук се наслаждават още на СПА център, фитнес, обширна изба с невероятно ароматни вина.

eh2

И ако престоят в басейна с коктейл в ръка, докато наблюдавате красотите край реката, не ви е достатъчен, може да се отдадете на други забавления – разходка до водопада Виктория, рафтинг, тур с корабче по Замбези…

Нощувката за турист в Matetsi River Lodge е малко над 990 долара.

Check Also

Най-странните басейни по света

Като турист може да видите странни работи по време на почивката си. Оказва се, че …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.