Луксозна ваканция в…пещера

Ако търсите място, в което да се избавите от жегите, то едно от предложенията е пещера. Точно тук, в Beckham Creek Cave не е необходимо да притежавате екипировка и специлни умения.

Пещерата се намира в американския щат Арканзас и освен, че стените са от камък, а прохладата е навсякъде, по нищо не може да познаете, че сте във вътрешността на скала.

Beckham Creek Cave е реконструиран каменен дом, обзаведен с модерни мебели. А гледката е към долина. Всичко това е достатъчно условие, че тук ще получите тишина и спокойствие.

Необичайната „къща за гости“, предлага на туристите четири луксозни спални, в които могат да спят до 8 души. Всяка стая има отделна баня и тоалетна. Още 8 души могат да отседнат в Beckham Creek Cave. Това е възможно в спални чували. По този начин настанете тази част от компанията си, която е настроена приключенски.

В пещерата има модерна кухня с висококачествени газови уреди и двойни конвекторни пещи.

Въпрос „Какво може да се прави тук освен спане?“, е напълно неуместен. На гостите се организират туристически турове, каране на кану, риболов, разходка с хеликоптер, езда.

Наемането на къщата в скала за една нощ е точно 1200 долара.

Check Also

Най-странните басейни по света

Като турист може да видите странни работи по време на почивката си. Оказва се, че …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.