Breaking News

Наемаш ли я? Яхта за над 1 милион лева на седмица (снимки)

Яхта, чиито наем за седмица е около 700 000 евро, очаква своите наематели отскоро на шотландското пристанище Грийнок.

Преди да тръгнете към банката за пари обаче, прочетете екстрите на луксозното чудо, защото може да ви се сторят не чак толкова много.

За да ви е интересно, качете се на борда на произведената в Германия яхта от друг плавателен съд. Докът е широк, за да приюти моторна лодка.

Оттам ще се озовете в задната част на долната палуба, на която са разположени удобни шезлонги за морски бани. Именнно там е мястото за плаж, което а достатъчно, за да не ви се налага да спирате по острови.

В близост е и външният фитнес салон. В него няма много уреди, затова ако искате добра тренировка влезте във вътрешния. Разнообразието тук може да ви накара да се почувствате в професионална фитнес зала.

Като ви писне да тренирате се преместете в джакузито, което вече е задължителен елемент в луксозните яхти и едва ли впечатлява някого чак толкова.

Препоръчително е да се топнете поне веднъж в малкия басейн на борда. Някои от страните му са прозрачни, и вечер, с артистичното осветление край басейна, и чаша шампанско в ръка изживяването е невероятно.

Това разбира се, няма как да бъде всичко. На борда има луксозен салон, в който да отпивате качествена напитка, докато слушате музика. А тя идва от рояла. Да, на яхтата има роял, затова е добре някой от компанията да притежава умения по свирене на пиано.

Вечерята става в специално помещение, с панорамен изглед. После се местите в бара, а оттам в басейна, и така докато ви писне, и си легнете в луксозната спалня, чийто размери са по-големи от площта на стандартен български панелен апартамент.

На бора на яхтата Amaryllis може да се побере компания от 12 пасажери. Спокойно, има място и за 23 души обслужващ персонал.

От изброяване на екстри, не ни остана време да спонемен, че на яхтата има професионален комплект за практикуване на различни видове морски спортове.

Вече може да отивате в банката за пари! ;)

Check Also

Хотел в стая за пазачи…

Определено по света има много странни хотели. Nieuwe Amstelbrug се намира в Амстердам и посреща …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.