Breaking News

Най-добрите места за посрещане на Нова година по света

Ако сте решили да посрещнете Нова година извън страната, то задължително трябва да се озовете на едно от тези популярни места по света. Дестинации, на които хиляди туристи стават част от невероятно новогодишно шоу.

Таймс скуеър, Ню Йорк

Традицията за посрещане на Нова година на това място датира още от далечната 1904 година. Близо милион души идват всяка година на 31 декември, за да изпратят старата и да посрещнат новата.

nur

Известни музиканти, шоу, гирлянди, и добро настроение превземат цялото пространство.

Не е за изпускане и 12-метровата кристална топка, която се спуска в новогодишната нощ за кеф на празнуващите.

За да сте спокойни няма да е зле да имате резервация за някой от многобройните ресторанти или барове наоколо, съветват онлайн гидовете.

Според тях не по-малко атрактивно изживяване е наемането на лодка, с която да се разходите край пристанището на Ню Йорк, и да станете свидетели на светлинно и фойерверк шоу.

Копа Кабана, Рио де Жанейро

Най-известният плаж в света Копа Кабана е притегателно място за стотици хиляди, които идват за Нова година, за да купонясват.

Хората превземат плажа, танцувят в ритъма на горещи латино танци, веселят се, а накрая наблюдават и невероятното фойерверк шоу, което изпълва небето над Рио.

kopa

Местните жители пък се обличат в изцяло бели одежди, като по този начин смятат, че ще привлекат късмета на своя страна през новата година.

Лондон

Британската столица е едно от местата по света, където стават най-големите купони за Нова година. На фона на блестящия Биг Бен стотици хиляди се веселят до зори.

Хората се тълпят по бреговете на Темза и многобройните мостове, за да станат свидетели на уникалното светлинно шоу, което всяка година изненадва с различни новости. Идването на новата година не е повод за спиране на купона.

londo

По улиците на Лондон тогава започват празнични шествия, в които хора с атрактивни костюми и такива на коне се веселят и шестват до зори.

Тази година достъпът до централните части за празника е с билети.

Берлин

На всеки 31 декември Берлин се превръща в една от световните столици на купоните.

В центъра на шоуто е така наречената „Party Mile” – двукилометрова зона с барове, сергии с лакомства, палатки партита, светлинно шоу, музикални сцени. Пространството между Бранденбургската врата и Колоната на победата събира стотици хиляди жадни за купони жители на Берлин и туристи.

Обикновено, след фойерверк шоуто, купонджиите влизат в ритъма на танца и така продължават до сутринта.

Check Also

Не сте виждали такъв басейн

Басейн с невиждан до момента дизайн ще посреща туристи до няколко години в датската столица …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *