Най-екстремната тоалетна в света…

Лошата хигиена вече не е достатъчно условие една тоалетна да бъде наречена „екстремна“. В Европа, на 3700 метра височина се намира нужник, който бие всички рекорди по…всичко.

Тоалетната е кацнала на един от склоновете на планинския масив Елбрус. Ползва се ежедневно от стотици гости на близкия ски курорт. Това обаче не пречи въпросната тоалетна да изглежда странно в очите на нормалния турист.

Направена от метални плоскости, бараката с претенциозно име „тоалетна“, предлага унисекс услуга. В смисъл, че няма отделни помещения за мъже и жени. Липсват и клекала, а най-големият гевезелък, който се предлага тук е надписът на латиница WC. Иначе си има стандартен, на руски, че влизате в тоалетна.

От едната страна бараката се държи на два големи камъка, от другата изглежда значително по-стабилна. Достъпът се осъществява по кокетна дървена стълбичка.

Е, вратата не се затваря добре и трябва винаги да се придържа, но ако случайно я изпуснете и се отвори, ще може да се похвалите, че сте били в тоалетната с най-красива гледка в света.

Check Also

Банята на хотела също е важна… (снимки)

Повечето туристи са на мнение, че банята на хотела трябва да е чиста, и ако …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.