Най-странните въпроси на туристи към персонала в хотела

Да знаете, че никак не е лесно да работиш в хотел и да отговаряш на въпроси на туристите, особено, ако те звучат абсурдно.

Едно от най-странните питания в британски хотел е: „Има ли директен достъп от рецепцията до метрото?“. Задава го клиент на лондонския Vauxhall, пише Дейли мейл.

Изданието публикува някои от най-любопитните желания и въпроси на туристи. Така например, мъж попитал дали може да паркира яхтата си на паркинка на лондонски хотел. В Блекпул гост на хотел задал въпроса: Може ли да пренесете нещата от стаята ми на плажа?

В Абърдийн на рецепцията на местен хотел директно искали, ако е възможно да спрат поривите на вятъра. В лондонски хотел туристи попитали за всеки случай дали не е възможно от хотела да спрат валежите.

В Кардиф нахалството на един клиент стигнало дотам, че поискал от рецепцията да му изпеят песен, за да заспи…парчето трябвало да бъде химнът на Уелс! В нюкясълски хотел гост пожелал няколко розови фламинга в стаята си, а друг нахалник поискал от управата на хотел в Бирмингам да му предоставят кабинета на мениджъра си, за да проведе делова среща.

И като стана въпрос за бизнес дела, гост на хотел в Абърдийн попита дали не дават ускорени курсове по испански, за…един час. Човекът имал среща с испански инвеститори.

Check Also

Най-странните басейни по света

Като турист може да видите странни работи по време на почивката си. Оказва се, че …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.