Breaking News

На бунгало в Индонезия

Ако в представите ви бунгалото е свързано с мизерен туризъм, то вече може да промените своето мнение. В Индонезия се предлагат бунгала, които създават невероятни условия за почивка – близо сте до природата, но условията, които ви предлагат са като в петзвезден хотел.

Бамкубоково еко селище, Бали

Една от най-екзотичните туристически дестинации – остров Бали, част от Индонезия, може да посреща гостите си в Бамкувото еко селище. Бунгалата са изработени изцяло от бамбук. Къщичките са вдигнати край оризища и невероятно красив пейзаж.

dve2

Тук ви обещават пълен релакс, а безплатният мобилен телефон, който ви се предоставя от домакините, не е, за да ловите покемони, а да си поръчате някое от страхотните ястия в менюто. Може да избирате, както азиатски фюжън специалитети, така и традиционни за Бали блюда.

Вечерята ви се сервира навън, под открито небе, на свещи. Това обаче не е всичко, защото еко селището разполага и с кози, които осигуряват прясно мляко и сирене за своите посетители.

Нощувката в бунгалото струва 50 паунда, в къщичката се побират до 4 души.

Бамбуковата къща

Въпреки че, я описват като дестинация за по-бедни туристи, тази къща може да превърне почивката ви в невероятно и романтично изживяване. Къщата е изградена на остров Бали и може да бъде споделена от няколко посетители.

dve

На около 5 минути пеша има страхотни индонезийски, виетнамски и предлагащи западна кухня ресторанти.

Къщата се намира на около 3 минути от известнияBerawa Beach, който е едно от най-добрите места за практикуване на сърфинг.

Нощувката за двама тук е 13 паунда.

Check Also

Да спиш в…куфара си

Ако матраците в хотелите са ви винаги неудобни, то вече е напълно възможно да си …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.