Така протичат упражненията по йога. Снимки: интернет

На йога само с…хеликоптер

Почитателите на йогата със сигурност ще бъдат заинтригувани от предложението на американска компания, която организира курсове за туристи. Дотук няма нищо необичайно.

Странното идва оттам, че курсовете се провеждат на необичайно и пустинно място край Лас Вегас, а още по-странното е, че достъпът дотам е само и единствено по въздух!

Хеликоптерната компания Maverick Helicopters и инструкторът по йога Силант Савасана са влезли в необичайна колаборация. Срещу 3500 долара те организират групи от по шест човека, които отвеждат с хеликоптер до Файър стейт парк. Там провеждат курсовете по йога на възможно най-високото място, което се достига само с хеликоптер.

oga

От фирмата разрешават на клинетите да си пийнат скъпо шампанско и да си починат от тренировката. Има и разглеждане на околностите. Заниманията по йога заемат около 75 минути от цялото време, слагат ви и специални слушалки по време на тренировката, за да се отпуснете.

За някои е стресиращо, други опитват от любопитство. На връщане от йога разходката, туристите получават уникалния шанс да разгледат центъра на Лас Вегас от птичи поглед.

Check Also

Най-странните басейни по света

Като турист може да видите странни работи по време на почивката си. Оказва се, че …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.