Breaking News

На кафе в Котешката република

Едно от заведенията, които всеки любознателен турист трябва да посети се намира в Котешката република. Важно условие е да обичате котките или да не се дразните от компанията им, защото тук е тяхното царство.
ko2

Котешката република е комплекс, посветен на мъркащите четириноги. Намира се в Санкт Петербург и включва музей, арт кафе, библиотека. Докато пиете кафе и си приказвате приятно с компания, или просто сте решили да почетете книга, котките създават край вас уют.

Общо 20 са обитателите на Котешката република. Естествено, всяка котка си има име, а на всичкото отгоре е описан и характерът им, в случай че имате проблем с комуникацията.

katt

Така например Ерик, който има „дълго тяло и къси крака“ се страхува от ябълки. Makoto Muramatsu идва от Курилските острови. Тази котка е любвеобвилна и общителна, като често разрешава на гостите да й погалят коремчето. Най-умният котак тук се казва Пол Гоген. И докато сме на вълна художници – в републиката живее Дора Маар, която е кръстена на музата на Пикасо.

Ако искате да посетите Котешката република, имайте предвид, че мястото не е от най-големите. Залите могат да поберат до 20 гости, затова е добре да се направи предварителна резервация. Около 500 рубли е билетът за възрастен посетител, за един час.

Check Also

Хотел в стая за пазачи…

Определено по света има много странни хотели. Nieuwe Amstelbrug се намира в Амстердам и посреща …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.