Breaking News
Отвън хотелът не изглежда толкова страшно.

На хотел в…затвора

Да прекараш лятната си ваканция в затвора не е добра идея, освен ако не си в тайландския хотел The Sook Station. Отворил в началото на лятото, той предлага на своите гости затворнически условия.

Не, не е мръсно, няма и хлебарки! Просто хотелската ви стая представлява килия. Оградена с решетки и тел. Мъждукат лампи, а стените са на мазилка. Жизненото пространство е ограничено, точно като на осъдените в затвора – имате на разположение 8 квадратни метра.

В стаите най-луксозното нещо са леглата, които са удобни и поне ще спите спокойно, без после да ви боли гърбът. От управата на хотела любезно ви предоставят пижами на черно-бели райета.

При първоначалната регистрация в хотела ви се дава затворнически номер вместо ключ за стаята. Що се отнася до хигиената, и тук има доста изненади. Банята е обща, като в реален затвор. Обзавеждането й също напомня пандиз, с изключение на кокетния сешоар, закачен на стената.

Ако случайно се стресирате и прекалено навлезете „във филма“, хотелът ще ви успокои с хидромасажна вана, офис пространство, салон за отмора, както и плюшени мечета! Все пак, добре е да знаете, че не сте в затвор, а в хотел.Мислете положително…нощувката тук е 70 лева.

Check Also

Хотел в стая за пазачи…

Определено по света има много странни хотели. Nieuwe Amstelbrug се намира в Амстердам и посреща …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.