Ричард Куест позира с подаръка от Николина Ангелкова.

Николина Ангелкова подари дърворезба на известен водещ от CNN

Ръчно изработена дърворезба с хлопатар подари на известния тв водещ от CNN Ричард Куест, българският министър на туризма Николина Ангелкова, научи bg-turist.com.

Това стана по време на посещението на Ангелкова в САЩ. Тя бе в студиото на Куест в Ню Йорк, като гост на предаването Quest Means Business.

Сред темите, които Ангелкова и Куест дискутираха бяха предизвикателствата пред глобалната сигурност и отражението им върху туризма, както и мигрантският поток в Европа.

България е водеща дестинация по отношение на цена-качество, подчерта Ангелкова. Ние имаме всичко – море, планини, минерални извори и впечатляващ брой културни и исторически паметници, похвали се министърът.

Възможностите са развитие на градския туризъм в България обсъди Ангелкова с Макико Хийли – старши вицепрезидент на Global Tourism Development, NYC & Company. Компанията му е официална партньорска организация на Ню Йорк за маркетинг и туризъм.

По време на разговора бяха обсъдени възможностите за използване на експертиза и опит, който организацията има в маркетирането на градския туризъм и бранда Ню Йорк, за развитието на този вид туризъм и у нас.

Check Also

Банята на хотела също е важна… (снимки)

Повечето туристи са на мнение, че банята на хотела трябва да е чиста, и ако …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.