Нова година излиза най-евтино в Гърция

Най-евтино за българските туристи излиза да празнуват Нова година в Гърция. Това показа проверка на bg-turisrt.com в сайтове за групово пазаруване.

Малко повече от месец преди светлите празници, все още могат да се намерят оферти за три нощувки в тризвезден хотел в Солун срещу едва 175 лева. За около 300 лева може да се възползвате от оферта за гръцки остров.

Най-скъпите оферти са за Италия и някои многозвездни хотели в турски курорти. Тук сумата може да набъбне и до малко над 2000 лева.

Традиционно българите, които искат да изкарат Коледа и Нова година в чужбина ходят до Гърция. Вече е създадена подобна традиция, казаха за bg-turist.com представители на туристически агенции. Там цените са ниски, климатът по-мек и стават добри купони, допълниха специалистите. Те съветват туристите внимателно да четат офертите, какво точно влиза в цената, за колко време, за да не се разочароват.

Процентът на нашенци желаещи да отидат до далечна дестинация за Нова година е малък. Обикновено такива хора избират топлите острови, а отскоро  предпочитат и круизни пътувания до Карибите или Средиземно море.

Check Also

„Магията на Рила планина” ще привлича туристи в планината

Фестивалът за български фолклор “Магията на Рила планина” ще привлича туристи през лятото в планината. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.