В Pandora: The World of Avatar ще бъде наистина приказно.

Ново! Увеселителен парк посветен на „Аватар“ отваря през уикенда

Феновете на кинохита „Аватар“ трябва да са доволни, защото на 27 май отваря врати най-новият и уникален увеселителен парк, посветен на филма – Pandora: The World of Avatar.

Част от семейството на Дисни, паркът ще посреща своите гости на площ от 12 акра в Орландо. Цели 6 години са били нужни за построяването на увеселителното чудо, което ще впечатли всеки туристи със забавленията, които предлага.

ava

Може да започнете с полет на гърба на дракон, също като във филма на Джеймс Камерън. Изживяването е 3D и е добре да нямате страх от височини. Хванете се здраво и смело полетете…

А помните ли уникалната светеща гора от „Аватар“? Ще имате шанса за красива разходка дълбоко в биолуминсцентната тропическа гора. Всичко това е гарнирано с уникални звукови ефекти, които ще ви пренесат във филма.

Ако пък ви се върви пеш може да го направите в долината Mo’ara. Тук трябва да сте готови да откриете неща и създания, за които не предполагате, че съществуват.

ava3

Разбира се, всеки турист ще има шанс да види как би изглеждал негов личен аватар…

На територията на Pandora: The World of Avatar може да опитате храни и напитки, инспирирани от филма, играчки, места, където ще нарисуват лицето на детето ви по оригинален начин.

Check Also

Министерството на туризма заличава 118 туроператори

Процедура по прекратяване на регистрация и заличаване към 118 туроператорски фирми е предприело Министерството на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *