Breaking News
Така изглежда хотелът отвън.

Нощувка в кран

Понякога терминът „на първа линия“ може да означава, че хотелът, в който сте настанени е… кранът на местното пристанище!

Такъв е случаят с The Krane. Той се намира в залива Nordhavn край датската столица Копенхаген.

Преди години хотелът е бил обикновен кран за въглища, но днес посреща всякакви гости, които искат да си починат в луксозна обстановка, а на прозореца да ги посреща красива, морска гледка.

The Krane предлага на своите гости спалня за двама, баня, кухня и дневна, салон за приятни разговори и тераси. Различните нива на крана са опасани с панорамни прозорци, които освен към залива разкриват чудесна гледка и към Копенхаген.

Единствено интериорът може да ви създаде леки неудобства, защото помещенията са издържани в тъмни нюанси. Но това има своето обяснение! През лятото в Дания слънцето пече от 5 сутринта до 22 часа, по крайбрежието обаче светлината е много мека и разсеяна, затова когато сте вътре в хотела, дори дъждовно и бурно време може да ви се стори вълнуващо, обяснява решенията си архитектът на хотела Мадс Молер.

Всеки турист има шанса да наеме целия хотел, като от управата осигуряват посрещане с кола на летището, портиер и закуска. Кранът предлага на гостите си и СПА център.

Check Also

Парижки музей посрещна нудисти…

Нудисти получиха подарък от парижки музей. На 5 май Palais de Tokyo посрещна голи гости. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *