Breaking News

Нудисти от цял свят се събират в „Златни пясъци“ на купон

Нудисти от цял свят ще дойдат в курорта „Златни пясъци“ край Варна, за да си направят щури купони.

Празничното парти ще бъде всеки първи уикенд на август, първото започва на 6 август. Дрескодът е „Без бански „, който не важи само за спасителя край морето и персонала в бара, докато им тече работното време, съобщава вестник“Труд“.

Официалният плаж на нудистите е на спирка „Панорама “ в най-северния край на „Златни пясъци“, а барът на Галин Герчев-Геро, председател на Българската натуристка федерация, осигурява мирното съвместно съжителство на голи и облечени летовници.
Нуди партито ще започне от петък и ще продължи до неделя с техно и рок музика, ще се лее бира на корем, може да има конкурс „Мис и Мистър Нуди“, разходка с лодка нощем или сърф, а през деня спортни и интелектуални състезания.

Нудизмът е кауза, свобода без предразсъдъци и безкрайна любов към природата, казва Геро. За голите туристи, които обаче не са нудисти, на входа има строг фейс контрол, защото през годините са се промъквали различни съмнителни типове, вадят фотоапарати и правят снимки за порно сайтове.

Най-многобройни на нудисткия плаж са българите, някои от които идват всяко лято от 20 години насам и изкарват тук семейната си почивка. Пълно е с германци, руснаци, поляци, унгарци, а напоследък с ливанци, американци и туристи чак от Нова Зеландия. Идват цели семейства от Турция, дори от Саудитска Арабия.

Правилата на нудистите:

1. Нудистите се събличат голи само на нудистки плаж.

2. Никой не трябва да спекулира с човешката голота.

3. Никой не трябва да нарушава личното пространство на другия.

4. Пълна нетърпимост към всички форми на ексхибиционизма.

5. Правенето на секс на плажа е табу.

Check Also

Хотел в стая за пазачи…

Определено по света има много странни хотели. Nieuwe Amstelbrug се намира в Амстердам и посреща …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.