Организират круиз, посветен на Хари Потър

Почитателите на Хари Потър ще останат доволни от новината, че американска компания организира круизно пътуване до локации, които са използвани за засменето на филмите от поредицита.
Пътешествието с кораба Magna Carta продължава 6 дни по река Темза, като се спира на всяко място, което е попаднало във филма за Хари Потър. Пътуването започва от хотел Stafford в Лондон, с традиционно пиене на следобен чай.

Гостите ще видят Virginia Water в Уиндзор, ще обиколят двореца, след което ще обядват на кораба. Друга локация е Dorney Court – там туристите ще видят къщата на Хари Потър преди да бъде заведен в Cliveden.

На петия от ден от круиза си туристите ще посетят студиото на Уорнър, където също са снимани сцени от филмите за Хари Потър. Последният ден от тура е посветен на посещеине на популярна църква в Оксфорд, която е локация от филма за малкия магьосник.

Круизното, луксозно корабче ще се движи през август, като на борда си може да побере до 8 пътници и 4 души екипаж. Ако искате да го наемете цялото ще трябва да дадете 40 000 долара! Иначе единичният билет е 5 350 долара.

Check Also

Най-странните басейни по света

Като турист може да видите странни работи по време на почивката си. Оказва се, че …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.