Отваряме туристически информационен център в Мумбай

България ще отвори туристически информационен център в Мумбай. Това стана ясно по време на посещението на министъра на туризма Николина Ангелкова в Индия.

Акцент в бъдещото сътрудничество между двете страни може да е откриването на директна авиолиния, която да свързва София с Делхи, Мумбай, Калкута и Амритсар и да се превърне в предпоставка за сериозен пробив на индийския туристически пазар.

Така България може да стане авиационен център, от който туристите лесно да стигат до други дестинации в Западна Европа или САЩ например, стана ясно по време на посещението на Ангелкова в азиатската страна.

Безспорно Индия е един от най-перспективните далечни пазари за нас и сме амбицирани да задълбочим връзките между нашите две страни, подчерта Николина Ангелкова.

Топ продуцентът на Боливуд Рамджи Натараджан, който снима у нас филмови продукции заедно с три от най-големите имена на индийския екран – Шарук Кхан, Аджай Девган и Каджол, отбеляза, че предстоят да се заснемат още 10 боливудски филма в България. Трейлърът на най-новия филм на легендата на Боливуд Шарук Кхан – Dilwale, който беше заснет у нас това лято, е генерирал 30 милиона гледания във фейсбук.

Check Also

Това е царска тоалетна…

Има всякакви странни тоалетни по света, но в тази определено ще се почувствате като крал. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *