Breaking News

Пасажерски кораб предлага на туристите виртуална реалност

Пасажерски кораб, който предлага на туристите си виртуална реалност, така че напълно да забравят, че пътуват, ще бъде пуснат съвсем скоро на вода.

През април Ovation of the Seas влиза в океана, за да доставя удоволствие на своите пасажери.

Това е един от най-иновативните и интересни кораби, които някога са плавали, твърдят експертите за Ovation of the Seas. Във всяка от каютите на плавателния съд има кабина за виртуална реалност, където плоски екрани с висока разделителна способност създават впечатлението, че се намирате на спокойна веранда, а не насед океана. Външни камери, разположени някъде по света, ще дават реална гледка и звуци, така че наистина да се почувствате като във веранда сред красива градина.

Децата нма да скучаят на кораба.
Децата нма да скучаят на кораба.

Децата едва ли ще имат време да скучаят на кораба. За най-малките има предвиден сърф симулатор, висока стена за катерене, както и закрит комплекс за каране на ролкови кънки. За по-немирните има дори симулатор за скокове с парашут. Разбира се, има и място, където да карате блъскащи се колички.

Родителите пък могат да влязат в уникалната Гондола. Това е специална капсула, която се издига чрез краново устройство на 300 фута над океана.

Твоа е гондолата, която се издига на 300 фута.
Твоа е гондолата, която се издига на 300 фута.

Пътуването с Ovation of the Seas ще бъде незабравимо изживяване, обещават проектантите. Корабът събира до 4180 пасажери в своите 2090 каюти.

Басейнът също не е за изпускане.
Басейнът също не е за изпускане.

 

Check Also

Мечтано място за почивка на летището…

Ако ви е писнало от тълпите и шума по летищата, то със сигурност идва решението …

One comment

  1. Тихомир Христов

    Страхотно !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.