Breaking News

Пикник в хотела

Не е задължително да си правите пикник само в парка или на някоя дива поляна в планината. По света се появяват все повече хотели, които предлагат на туристите да им организират пикник в двора или в близко пространство.

Желаете ли астроном?

Освен одеяло, кошница с подбрани храни и напитки, във Four Seasons Hotel Scottsdale – Аризона, могат да ви осигурят дори и местен астроном, който да ви обяснява за звездите, докато сте на пикник край хотела.

pici

Разбира се, от хотела ще ви дадат звездна карта, както и телескоп.

Тук обикновено, дори и повече от задължително е, пикниците да се правят вечерно време, когато освен на романтика, може да се отдадете и на астрономия.

На две крачки от кралицата

Ако сте в Лондон, само на две крачки от кралицата, също имате шанс да си направите пикник. На тиха улица в тузарския „Сейнт Джеймс“, Dukes hotel предлага възможности за страхотен пикник в приятна обстановка.

Хотелът осигурява специално меню за пикник, от което може да си изберете дали той ще бъде само сладък или със солени гозби. Има от всичко – от сьмга с лимон до шоколадов мус.

dukes

Това лято от хотела предлагат и специални детски пикници.

В този хотел често е отсядъл авторът на Джеймс Бонд – Ян Флеминг. Така че може спокойно да си четете крими книжка на поляната в хотела.

Check Also

Хотел в стая за пазачи…

Определено по света има много странни хотели. Nieuwe Amstelbrug се намира в Амстердам и посреща …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.