Предлагат разходка в „Спалнята“ на Ван Гог за 10 долара на вечер

Една нощ в картината „Спалнята“ от Винсент Ван Гог предлагат от Института по изкуство в Чикаго, съобщиха световните новинарски агенции.

Става въпрос за виртуална реалност, която ни кара да се почувстваме като в прочутата картина на известния холандски художник.

Любителите на изкуството вече са разграбили всички свободни дати през февруари, но ще имате шансове за резервация, когато музеят обяви повече дати за март.

Нашата картина на спалнята на Ван Гог е толкова популярна и обичана и добре известна, а сега това дава възможност на посетителите да мислят за нея, да ходят и да живеят в нея, като преживеят и видят по нов начин това произведение. Това каза говорителят на Института Аманда Хикс.

Резервациите ще бъдат ограничени до само една нощ и ще включват два билета за музея и специална изложба, която обединява и трите версии на „Спалнята“. Цената на удоволствието е 10 долара.

Изложбата, която отваря в неделя и продължава до 10 май, включва отдих в „Спалнята“ и докато посетителите се движат през галерията ще ходят в копие на дома на Ван Гог в Арл, Франция.

Check Also

Банята на хотела също е важна… (снимки)

Повечето туристи са на мнение, че банята на хотела трябва да е чиста, и ако …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.