Breaking News
Снимка: МТ

Представят България като целогодишна туристическа дестинация на изложение в Италия

Възможностите за практикуване на целогодишен туризъм в България се представят на нашия щанд на Международното туристическо изложение BIT в Милано, научи bg-turist.com.

Туристически фирми от Елена и Дупница фокусират вниманието на посетителите върху конкретни оферти за културни маршрути, еко, селски и приключенски туризъм, както и гурме и винени турове.

Голям интерес клиентите проявяват и към програми здравословен начин на живот, балнеология и спа, нови видове средства за подслон, особено към фамилните къщи.

Тези предложения са ориентирани към младежи на възраст 24–35 години и семейни хора на 35-45 години със средни и около средните доходи, както и към туристически агенции и туроператори.

На борсата в Милано България се позиционира предимно като страна с богато културно-историческо наследство, съхранена природа и развита мрежа от защитени територии, подходящи за екотуризъм, спортни дейности, уелнес услуги.

BIT ежегодно се провежда в изложбения комплекс Fiera Milano. През 2015 г. в него участваха 2 300 изложителя, а общият брой посетители беше около 60 хил. от 130 страни. Тази година експозиционната площ е 86 хил. кв. м и се очаква публиката да бъде по-многобройна. Борсата е достъпна през първите два дни само за професионалисти, а последният ден е насочен към масовите потребители. На изложението се провеждат семинари, работни срещи и многобройни презентации.

Check Also

Хотел в стая за пазачи…

Определено по света има много странни хотели. Nieuwe Amstelbrug се намира в Амстердам и посреща …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.