През 2016 година: Предлагат на туристи тайни круизи и пътешествия със зомбита

Ако доскоро круизните пътешествия бяха свързани единствено с обиколки по топли морета, палмови острови и красиви пейзажи, то през 2016 година вече има и странни круизи.

Така например, фирмата „Фред Олсен“ предлага на своите клиенти тайнствен круиз. Туристите знаят само, че заминават на 5 май 2016 година от Дувър. Те ще бъдат отведени в 6 пристанища на 4 държави. Ще посетят обекти, които са в списъка на културното наследство на ЮНЕСКО.

Воаяжът ще продължи 9 дни, а цената за двойна каюта е 1000 паунда.

И, ако туристите тук ще се докосват до културни забележителности, то тези избрали круиза на „Уолкър Сталкер“ най-вероятно ще замръзнат от страх, защото им предстои среща със зомбита.

Това е 4 дни и 3 нощи тематичен тур около Бахамите за феновете на тв поредицита The Walking Dead. Туристите ще имат на разположение картички и образи на любимите си герои с автограф, а специално наети гримьори ще превръщат участниците в крузиа в страховити същества.

Корабът тръгва от Маями на 15 януари, а всички билети вече са разпродадени. Техните цени са започвали от 500 паунда. Въпреки изчерпаните количества, организаторите зоват всички жеалещи да се запишат в лист на чакащите, защото може да се освободи място в последния момент.

Check Also

Да спиш в…куфара си

Ако матраците в хотелите са ви винаги неудобни, то вече е напълно възможно да си …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.