Breaking News

Пускат на вода прозрачен круизен кораб

Круизен кораб, от който туристите ще съзерцават по-добре красотите на морета, океани и екзотични острови, ще бъде пуснат на вода през тази година.

Cruise Edge е интересен с това, че не е само стомана, а голяма част от стените му са прозрачни. В момента плавателният съд се строи във Франция, а дизайнът е дело на британеца Тим Райт.

Каютите ще бъдат обзаведени като в бутиков хотел. Към всяка от стаите има и тераса, която е изработена така че да създава усещане за безрайност. На покрива е предвидена градина от метални дървета и нтерактивни игри. На три от високите палуби ще има естествени растения, оградени от 7000 квадратни фута прозорци, които пресичат кърмата на кораба. Мястото ще променя настроението според часовото време на деня.

Сутрин ще има йога и кафе, следобедите са посветени на готварски упражнения, а вечер сервитьори-акробати ще се изкачват на 18 фута височина, по така неречената Plant Library, за да наберат свежи билки за коктейлите.

Корабът ще разполага с басейн, открито място за почивка по шезлонги и още много екстри. От една от палубите ще тръгват лодки, които да отвеждат туристите на брега. На Cruise Edge могат да се возят до 3000 пасажери.

Check Also

Хотел в стая за пазачи…

Определено по света има много странни хотели. Nieuwe Amstelbrug се намира в Амстердам и посреща …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.