Smart круизен кораб ще кръстосва моретата

През 2017 година на вода ще бъде пуснат нов smartкруизен кораб MSC Seaview. Той ще оперира от три основни порта: Генуа, Марсилия и Барселона. При 7-дневните му маршрути ще посещава общо шест дестинации: Генуа, Неапол, Месина на о. Сицилия, Валета (Малта), Барселона и Марсилия. Предвижда се само един цял ден по вода.

Новият клас smart кораби се характеризират с най-високото съотношение външно пространство – брой гости. В основата е концепцията за плажни апартаменти със специални дизайнерски елементи, които позволяват на пасажерите да се възползват в най-голяма степен от по-топлия климат на Средиземно море.

Гостите ще могат да се хранят и да почиват на открито, близо до водата, с едни от най-прекрасните панорамни морски гледки в света. Корабите ще разполагат с още по-голям брой каюти с балкони, с прозорци и общи площи, както и с 360-градусова открита алея със стъклени ограждения за разходки, опасваща целия кораб.

MSC Seaview ще разполага и с технологични нововъведения, като безконтактни круиз карти, гривни или смарт телефони. Те ще дават възможността за идентификация на местонахождението на загубили се пасажери или деца, ще дават достъп до личните бордни сметки и безкасови разплащания.

Чрез интерактивни екрани, при допир (touch screen), гостите ще могат да резервират брегови екскурзии и забавления на борда.

Резервациите за MSC Seaview ще бъдат отворени на 18 юли година, съобщава Круизбг.

Check Also

Най-странните басейни по света

Като турист може да видите странни работи по време на почивката си. Оказва се, че …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.