Пътешествие с круиз за отслабване

 

Всеки иска да се отърве от излишните килограми. Това вече може да стане и докато се забавляваме. През май от САЩ отплава круиз, чиято цел бе да научи своите пасажери как да отслабнат и да се хранят здравословно.

7 дни край Карибите със сигурност са се отразили добре на пътниците на MSC Divina. Добрата новина е, че корабът, който побира на борда си до 4300 души ще прави и круиз през ноември тази година.

На кораба се наспиваш и отпочиваш добре, храната е здравословна и разнообразна, като на гостите се правят и кулинарни демонстрации. На тях туристите научават как да си готвят здравословно и у дома.

Пасажерите имат шанс да правят и упражнения. Рано сутрин карат велосипед или правят джогинг на палубата. Освен това се осигурява възможност за гмуркания, екскурзии и физически активности, когато корабът акостира на някое от 4-те пристанища по маршрута си. Корабът пуска котва в Ямайка, Гранд Кайман, Мексико и Бахамите.

На борда се провеждат и здравни семинари от експерти, а обучена част от екипажа изготвя индивидуални фитнес планове, при желание от страна на пасажерите.

Check Also

Планината, която беше забранена за жени

Тази планина е била забранена за жени. Свещеното място е провокирало създаването на религиозно учение. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *