Breaking News

Пътешествие с круиз за отслабване

 

Всеки иска да се отърве от излишните килограми. Това вече може да стане и докато се забавляваме. През май от САЩ отплава круиз, чиято цел бе да научи своите пасажери как да отслабнат и да се хранят здравословно.

7 дни край Карибите със сигурност са се отразили добре на пътниците на MSC Divina. Добрата новина е, че корабът, който побира на борда си до 4300 души ще прави и круиз през ноември тази година.

На кораба се наспиваш и отпочиваш добре, храната е здравословна и разнообразна, като на гостите се правят и кулинарни демонстрации. На тях туристите научават как да си готвят здравословно и у дома.

Пасажерите имат шанс да правят и упражнения. Рано сутрин карат велосипед или правят джогинг на палубата. Освен това се осигурява възможност за гмуркания, екскурзии и физически активности, когато корабът акостира на някое от 4-те пристанища по маршрута си. Корабът пуска котва в Ямайка, Гранд Кайман, Мексико и Бахамите.

На борда се провеждат и здравни семинари от експерти, а обучена част от екипажа изготвя индивидуални фитнес планове, при желание от страна на пасажерите.

Check Also

Хотел в стая за пазачи…

Определено по света има много странни хотели. Nieuwe Amstelbrug се намира в Амстердам и посреща …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.