Breaking News

Райско СПА под водата предлага хотел на Малдивите

Малдивите са една от най-предпочитаните от туристите дестинации по света. Екзотика, бистри океански води, чисти плажове и красота – това са най-често използваните думи, с които посетителите описват Малдивите.

Има обаче и екстри, за които едва ли ще се сетим, че съществуват. Така например курортът Per Aquum на Dream Island предлага на гостите си възможността да се подложат на СПА процедура докато наблюдават как морските обитатели прават край тях. Това става възможно благодарение на уникалното разположение на СПА комплекса, който се намира буквално под водата. Панорамното стъкло ви осигурява мечтаната гледка към морския рай наоколо.

spa

Красивият плаж е с удобни шезлонги със спално бельо, а в лагуната в близост е разположен и специален апартамент. Почитателите на гмуркането пък могат да си поръчат някоя от лодките в курорта, която след кратка разходка да ви отведе до частните рифове за гмуркане.

Нощно време специална лодка ви осигурява красива разходка. Там разполагате дори с частен готвач, който да сготви нещо по ваше желание.

Цените на нощувките започват от 919 долара за бунгало край морето с малък басейн.

Check Also

Мечтано място за почивка на летището…

Ако ви е писнало от тълпите и шума по летищата, то със сигурност идва решението …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.