Breaking News
С такива велосипеди туристите ще се придвижват в Албена.

Сгъваем екотранспорт за туристите в Албена

Туристите в курорта Албена вече имат лесен и екологичен начин за придвижване. Гостите в част от хотелите вече разполагат с електрически велосипеди.

Те са градски тип, но на разположение на туристите има и сгъваем велосипед, който е подходящ не само за деца, но и за възрастни заради своите универсални размери.

Когато се сгъне той може да бъде прибран в багажника, както и в помещение за съхранение.

Велосипедите имат 250 ватов електрически двигател и отговарят на всички европейски директиви и стандарти. Максималната скорост, която могат да развият е 25 км/ч.

Електрическите велосипеди са марка Longwise и са асамблирани в България. Разполагат с литиево-йонни батерии на Samsung. Колелетата разполагат с мултифункционалeн LCD екран, кош и седалка за малки деца. Те изминават до 70 км в режим на подпомагане и до 30 км разстояние само в електрически режим.

Курорти в Германия, Гърция и Белгия предлагат на своите гости подобни велосипеди, а Албена е сред първите у нас, които ще зарадват своите гости с интелигентните колелета.

Гостите на ваканционното селище могат да наемат своите електрически велосипеди и да направят здравословна обиколка в курорта и в региона от рецепциите на хотелите Фламинго Гранд, Парадайс блу, Калиакра и Гергана.

Check Also

Хотел в стая за пазачи…

Определено по света има много странни хотели. Nieuwe Amstelbrug се намира в Амстердам и посреща …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.