Breaking News

Снимката от ваканцията показва какъв човек сте

Ако сте от туристите, които заснемат всяко свое действие по време на почивката, то със сигурност вече може да бъдете анализирани какъв тип човек сте.

Проучването е на популярния сайт LoveHolidays сред 1000 техни читатели, които са публикували снимки от ваканцията си. След това екип от психолози са започнали да анализират.

Снимка до забележителност

Тези, които обичат да се снимат сред забележителности са следовници на модното. Това са типичните туристи. Обичате да се показвате. Близо 90 % от пратилите снимки на LoveHolidays попадат именно в тази категория.

Да си снимаш краката

Женската мода от социалните медии да снимат краката си в пясъка на плажа, говори че това са артистични натури, харесвате тялото си. Според психолозите е възможно да сте пристрастени към социалните мрежи.

Селфи

Многото селфита от ваканцията показват, че обичате да позирате. Вие сте самостоятелни, но и снизходителни към себе си. Поклонници на слънцето. Тези, които участват в селфита с други хора обичат да общуват, социални типове. Това са туристи, които обикновено не са от най-срамежливите и стеснителните. Хора, които търсят вниманието на околните.

Алкохолни подвизи

Тези, които публикуват масово снимки на питиета и алкохолни подвизи от почивката са екстравагантни натури. Възможно е да сте от типа, който живее ден за ден. Типични купонджии, за които е важно забавлението.

Най-важното е да се наслаждавате на ваканцията си. Мислите и анализите оставете за друг път 🙂

Check Also

Хотел в стая за пазачи…

Определено по света има много странни хотели. Nieuwe Amstelbrug се намира в Амстердам и посреща …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.