Освен красиви гледки, круизните кораби предлагат на туристите и атрактивни СПА процедури.

СПА процедура – маска от златни листа на борда на круизния кораб

В желанието си да привличат повече туристи, круизните кораби по света предлагат широка гама от услуги. Едни от модерните напоследък са свързани със СПА.

На борда на Costa Cruises може да се насладите на интересни процедури. В широкия СПА център ще ви поставят на лицето маска от златни листенца. Каратите тук са 24. Освен че, лицето ви ще изглежда младо, то ще се чувства и богато.

Златната маска е перфектна за всяко лице.
Златната маска е перфектна за всяко лице.

Докато ви правят златната процедура вие ще чувствате комфортно на затоплените каменни шезлонги.

Това, разбира се не е всичко! Пътниците могат да резервират специални СПА кабини, в които да ви посрещнат страхотни аромати, пускани от дифузьори. Вътре ще пиете най-добрите билкове чайове, докато сте облечени в меки памучни, хавлии. Тук ви осигуряват и свободни посещения на басейна за таласотерапия.

Ако предпочетете да се возите на Regent Cruises’ Seven Seas Explorer, ще разберете, че екзотика може да има и в северните ширини. В тукашните СПА процедури ще ви почистят кожата с пресни лимони и утайка от кафе. Ако имате болки в мускулите, може да опитате ритуала на Северния ледовит океан, по време на който ще се насладите на дълбок масаж на тъканите с арктически ягодоплодни и вечнозелени масла.

Една от любимите процедури на туристите е Ревитализиращ ритуал в шест части, който включва обработка на кожата с бамбук, оризови трици и масаж на лице – акупресура.

Следващият път, като си наемате круиз се интересувайте и от СПА услугите му, не само от това, къде минава!

Check Also

Най-странните басейни по света

Като турист може да видите странни работи по време на почивката си. Оказва се, че …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.