Така изглежда част от "стаята".

Стая за 67 000 долара…на една ръка разстояние от България

BG-turist.com вече ви информира коя е най-евтината хотелска стая в света. Някои побързаха да ни критикуват, че дори нощувката за туристите да е 3 долара, докато стигнеш Камбоджа, ще ти излезе няколко хилядарки.

Добре. Днес ви намерихме стая, която е на приблизително около 1700 километра от София. И нейната цена е…дръжте се здраво за клавиатурата…67 000 долара на вечер. Какво му плащаш, както казват в някои филми!

Стая е твърде обикновено нарицателно за апартамента, който носи името Royal Penthouse Suite. Намира се в The Hotel President – Женева, Швейцария. Именно това е най-скъпата „стая“ в света през тази година, сочи авторитетно международно проучване, проведено през лятото. Остава ни да се надяваме, че през есента цената е намалена….

Скъпият апартамент разполага с 12 спални, а общата площ е 1800 квадратни метра. Имате прекрасна гледка към Женевското езеро и швейцарските Алпи. Гостите се радват на скъпи произведения на изкуството, разположени из цялата „стая“, 103 инчов плазмен телевизор и роял от марката Steinway.

Туристът може да ползва още десетки придобивки, за които ще ви обяснят на място. Добре е банковата ви карта да е хубаво заредена с пари.

Check Also

Тази сграда наистина е крива…

Не си мислете, че грешката е в екрана на вашия смартфон или компютър. Сградата от …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.