Странните вендинг машини в Япония

Туристите, които посещават Япония се удивляват от невероятната култура и природа на страната, от нравите, обществените отношения, технологиите…

Има обаче нещо, което може да ви озадачи. В Япония освен кафе и безалкохолни напитки, от вендинг автомат може да се купят и някои странни артикули…

Хляб в консерва

Защо ви е да ядете топъл и пресен хляб? В Япония има машини, които предлагат консерви от насъщния. Хлябът вътре не е обикновен, а овкусен. Може да си купите с парченца шоколад, с аромат на зелен чай или мляко. Продават се и консерви, които са с анимационни герои.

Яйца

Да, в Страната на изгряващото слънце може да си купите яйца от вендинг автомат! Не се притеснявайте за това дали са пресни, защото властите гарантират за качеството.

jai

Бъдете внимателни при получаване на покупката, защото яйцата не са в кутия, а в обикновени торбички.

Хирургични маски

За какво ми е това? – би попитал всеки европейски турист. Ако обаче сте гледали тв кадри от азиатските страни, ще забележите колко много хора използват хирургични маски докато вървят по улиците на големите градове.

Така не се усеща замърсяването! Ако не знаете как да си поискате такава маска на японски език, просто намерете вендинг машина и си купете.

Секс играчки

Сигурно сте чували, че в Япония има вендинг автомати за презервативи. Такива се появиха и в някои европейски страни. Азиатската страна отново излиза крачка напред, защото предлага автомати за секс играчки.

Вървиш си по улицата, решаваш да си купиш, намираш апарат и го правиш. Не е нужно да се червиш в  секс шопа.

Check Also

Най-странните басейни по света

Като турист може да видите странни работи по време на почивката си. Оказва се, че …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.