Странните неща, които туристите намират в хотелските стаи

Ако смятате за гаф, че един турист може да се натъкне в хотелската си стая на прах и непочистена баня, значи нямате достатъчно богато въобръжение.
Онлайн платформата Quora е събрала интересни свидетелства на гости. Така например мъж на име Стив Брюер пише, че попаднал на студена изненада в хотелската си стая. В леглото си той намерил студено…парче пица.

Млада дама останала доста шокирана, също от леглото в стаята си. Този път нямало пица, а огромни мъжки слипове с размер XXL. И за капак били достатъчно изцапано. Не става ясно дали след това жената е имала смелост отново да легне.

Шон Кернан споделя пред Quora, че в хотелската му стая имало огледало точно над леглото. Очевидной някой гост се вихрил и променял интериора. По-голямата и неприятна изненада били фекалиите под масичката…

Джордж Дайтч се натъкнал на торба с марихуана. Не казва обаче какво е правил после.

Семейството на Роб Уол намерила някъде из чаршафите секс играчка. Това сякаш е по-нормално от пицата, нали? 😉

На странни „подаръци“ обаче се натъкват и работещите в хотелите. В мексикански хотел пристигнала влюбена двойка, която наела стая само за една нощ. На следващата сутрин влюбените гълъбчета повикали управителя в хотелската си стая. Когато влязъл той видял, че една от стените е надраскана с графити. Докато успее да си затвори устата от изненада, младите му обяснили, че са художници и му предложили да оцветят и останалите стаи в хотела по същия начин.

Check Also

48 000 долара за нощувка…в апартамента на принцесата на Монако

Ако имате 48 000 долара навярно ще си купите апартамент. Е, някои пък може да …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *