Странните неща, които туристите намират в хотелските стаи

Ако смятате за гаф, че един турист може да се натъкне в хотелската си стая на прах и непочистена баня, значи нямате достатъчно богато въобръжение.
Онлайн платформата Quora е събрала интересни свидетелства на гости. Така например мъж на име Стив Брюер пише, че попаднал на студена изненада в хотелската си стая. В леглото си той намерил студено…парче пица.

Млада дама останала доста шокирана, също от леглото в стаята си. Този път нямало пица, а огромни мъжки слипове с размер XXL. И за капак били достатъчно изцапано. Не става ясно дали след това жената е имала смелост отново да легне.

Шон Кернан споделя пред Quora, че в хотелската му стая имало огледало точно над леглото. Очевидной някой гост се вихрил и променял интериора. По-голямата и неприятна изненада били фекалиите под масичката…

Джордж Дайтч се натъкнал на торба с марихуана. Не казва обаче какво е правил после.

Семейството на Роб Уол намерила някъде из чаршафите секс играчка. Това сякаш е по-нормално от пицата, нали? 😉

На странни „подаръци“ обаче се натъкват и работещите в хотелите. В мексикански хотел пристигнала влюбена двойка, която наела стая само за една нощ. На следващата сутрин влюбените гълъбчета повикали управителя в хотелската си стая. Когато влязъл той видял, че една от стените е надраскана с графити. Докато успее да си затвори устата от изненада, младите му обяснили, че са художници и му предложили да оцветят и останалите стаи в хотела по същия начин.

Check Also

Най-странните басейни по света

Като турист може да видите странни работи по време на почивката си. Оказва се, че …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.