Важно е да знаете от коя страна на леглото спи съпругата ви, за да си нямате проблеми в някои държави. Снимка: интернет

Странни въпроси, които ще ви зададат в чужбина

Ако сте решили да посетите дестинация в чужбина, не бива да сте съвсем спокойни, поне докато не стигнете в хотела си.

В някои страни на летището ще ви зададат такива странни и дори сложни въпроси, че със сигурност ще се стреснете. Затова винаги имайте едно наум като попълвате въпросниците, бъдете готови за всичко!

„Колко от съпругите си смятате да доведете?“ – това е въпрос задаван често в държави от Близкия изток, твърди британското издание Independent. Тук навярно собствената ви жена ще ви погледне накриво…

  • В някой остарял формуляр от въпросник в САЩ, дори и днес е възможно да ви питат дали в периода 1933 – 1945 година не сте били свързани по някакъв начин с нацистите и дали не сте участвали в гонения срещу съюзнически войски, твърдят запознати. В този случай ще е добре да не се сте с малки мустачки.

  • И докато сме на вълна САЩ, друго възможно питане е „От коя страна на леглото спи жена ви?“. Внимавайте, да не излъжете!

  • В Австралия, където често пускат обяви, че се търсят работници по фермите, може да ви се наложи да отговорите на следния въпрос при влизане в страната: „Били ли сте във ферма през последните шест седмици?“. Ако ви връчат и агне на летището, забравете за почивката!

  • На формуляр в Индия пък липсвало квадратче, което да даде възможност на туриста да обясни, че не е религиозен. Затова си изберете някоя от религиите описани в документа, теглете кръстчето и минавайте напред.

  • И разбира се, Мексико разбива конкуренцията с: „Опишете вашите мустаци или брада“.

Приятна почивка! :)

Check Also

Може да наемеш яхтата на Грейс Кели

Има една яхта, която не е като всички останали. Става въпрос за луксозния плавателен съд, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.